Останнi новини

ІННОВАЦІЙНИЙ МЕТОД ЛІКУВАННЯ ВАРИКОЗНОЇ ХВОРОБИ

ІННОВАЦІЙНИЙ МЕТОД ЛІКУВАННЯ ВАРИКОЗНОЇ ХВОРОБИ


Радіочастотна абляція вен (процедура Мірча ClosureFastTM) - це золотий стандарт лікування варикозного розширення вен нижніх кінцівок, при цьому методики: флебектоміі і «лазерної коагуляції - ЕВЛК» відходять у минуле.


Основними клінічними проявами варикозної хвороби нижніх кінцівок є:

Поява розширених вен під шкірою. Відчуття тяжкості в нижніх кінцівках, розпирання, печіння ближче до вечора й іноді нічні судоми в литкових м'язах. Що йдуть набряки та біль по ходу вен («синдром важких ніг»)


Всі ці симптоми зазвичай більш виражені у вечірній час, після роботи, або при тривалому стоянні, особливо в жарку погоду.


У нашому центрі, в єдиному на півночі Донецької, Харківської й Луганській області є апарат світового лідера у виробництві медичного обладнання, кампанії Medtronic - Closurefast і персонал навчений цій сучасній методиці.


Особливістю РЧА є те, що тепловий вплив є меншим за інтенсивністю, але великим за тривалістю.


Це дозволяє безпечно проводити операцію навіть при варикозі, ускладненому флебіті. РЧА часто називають "безболевой методикою", після того, як припинить свою дію місцева анестезія, знеболення не потрібно.


Основна перевага Мірча полягає в тому, що апарат сам, автоматично, підлаштовується в режимі реального часу, змінює потужність для підтримки необхідної температури під час всієї процедури!


Термо датчик, розташований в робочій зоні катетера (CLOSURE FAST) постійно передає інформацію про температуру в зоні радіочастотної обробки, і апарат автоматично регулює потужність в залежності від діаметра вени і багатьох інших факторів. Тому вена при РЧА обробляється рівномірно, цілісність її не порушується, навколишні тканини не ушкоджуються.


Відразу після проведення Мірча і надягання компресійного трикотажу пацієнту рекомендують походити близько 40 хвилин, тобто післяопераційний період настільки сприятливий для пацієнта, що він не тільки самостійно залишає операційну, а й здатний до тривалих прогулянок. Термін госпіталізації 1 добу.


Тел. для консультацій:

+380 (66) 889 68 87

+380 (50) 616 45 73

Made on
Tilda