Останнi новини

СУЧАСНЕ ЛІКУВАННЯ ОНКОЛОГІЇ В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

В обласному Центрі кардіо і рентгенваскулярної хірургії проведені чергові операції радіочастотної абляції пухлин.


На сьогодні дані операції виконують лише в 4-х центрах України!


Радіочастотна абляція (РЧА) - методика, що представляє собою пряме руйнування пухлинних тканин шляхом впливу радіочастотного випромінювання.


Процедура проходить через прокол шкіри, без розрізу. Лікар через прокол вводить в уражену ділянку електрод, на кінчику якого створюється електричне поле, що нагріває тканини навколо активної зони електрода і викликає їх повну «смерть» (некроз).


Дані операції в нашому Центрі проводилися спільно з малоінвазивним хірургом вищої категорії, Членом асоціації малоінвазивних хірургів і Європейської асоціації ендоскопічної хірургії, Баринова Ігорем Володимировичем, Обласна клінічна лікарня ім. Мечникова р Дніпро.


Були прооперовані пацієнти з новоутвореннями нирок і печінки.

Пацієнти успішно виписані додому на наступний день.


Дані операції проводилися в умовах гібридної рентгенопераціонной з можливістю проведення ангіографії судин для запобігання всіх можливих ускладнень.


Можливість проведення РЧА залежить від типу і розміру пухлин, їх кількості та розташування, тяжкості захворювання і вашого загального стану здоров'я.


Зараз радіочастотна абляція широко застосовується при первинних і метастатичних ураженнях:

  • печінки
  • легких
  • нирок
  • щитовидної залози

Отримати інформацію з приводу проведення даної процедури, а також записатися на консультацію можна за телефоном: +38 (095) 195-54-55

Made on
Tilda