Останнi новини

Лікування міоми матки БЕЗ РОЗТИНУ І НАРКОЗУ

Фіброміома матки - доброякісна пухлина, що складається з м'язових і фіброзних тканин. Розвиток, зростання, а також регрес (зменшення) міоми багато в чому залежить від гормонального фону жінки.

Тому досить часто фіброміоми вимагають динамічного спостереження.

Якщо ж міомний вузол (вузли) активно ростуть, викликають біль і дискомфорт у пацієнтки, тривалі болючі місячні - пацієнтці рекомендується оперативне лікування.

На сьогодні виділяють 3 основних види оперативних втручання при фіброміомі матки: викорінення матки (повне видалення матки) після чого жінка вже не зможе завагітніти, міомектомія (хірургічне видалення міомного вузла) і емболізація маткових артерій.

Емболізація маткових артерій (ЕМА) - сучасна ефективна альтернатива хірургічному лікуванню при фіброміомі матки. Дана процедура полягає в закритті судин, що живлять вузол (вузли) спеціальними частинками - емболами без РОЗТИНУ І НАРКОЗА!

Вся процедура проводиться без наркозу через прокол на руці або нозі.
Середній час проведення емболізації - менше ніж годину.
Уже через день пацієнтка виписується додому.

Емболізація маткових артерій дозволяє ЗБЕРЕГТИ матки та ЗБЕРЕГТИ дітородної функції ДІВЧАТА!

В Обласному Центрі кардіо і рентгенваскулярної хірургії дана процедура рутинно виконується на сучасному обладнанні експертного класу, з використанням європейських і американських витратних матеріалів.

Отримати консультацію з приводу даного методу лікування, ви можете по телефону:
+38 (095) 195-54-55
Made on
Tilda