Останнi новини

ВАРИКОЗНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ НЕ КРАСИВО, Й ЩЕ НЕБЕЗПЕЧНО!

На перший погляд, здається, що варикозне захворювання є лише косметичним дефектом, але це абсолютно неправильно, оскільки варикозне захворювання може призвести до серйозних ускладнень:

  • Тромбофлебіт - утворення згустків крові в варикозних розширеннях.
  • Трофічні виразки.
  • Кровотеча з варикозних розширених жил.
  • Зараження крові.

Є дві сучасні методи лікування:

  1. Ендовазальна лазерна коагуляція варикозних вен  (ЄВЛК) являє собою мінімально інвазивний спосіб лікування варикозного захворювання, що дозволяє виконувати операцію без розрізу.
  2. Процедура РЧА ClosureFastTM. Особливість RCH полягає в тому, що тепловий вплив менше інтенсивності, але довше. Це дозволяє безпечно виконувати операцію навіть з варикозними розширеннями, ускладненими флебітом.

РЧА часто називають "безболевою методикою", після того, як припинить свою дію місцева анестезія, знеболювання не потрібно.


Основна перевага РЧА полягає в тому, що сам пристрій автоматично регулюється в режимі реального часу, змінює потужність для підтримки необхідної температури протягом всіх процедур!

Тому вена з РЧА рівномірно обробляється, цілісність не порушується, навколишні тканини не пошкоджені.

Термін госпіталізації 1 день!

Не варто «відкладати в довгу скриньку»  рішення цієї проблеми, адже чим раніше ви звернетеся за спеціалізованою допомогою, тим сприятливішим буде прогноз і результат захворювання.


Обидва методи використовуються нашими експертами, РЧА є винятковим для України та виконується лише в експертних судинних центрах.

Показання до обох методик лікування виставляє лікар

0 (50) 616 45 73
0 (50) 910 06 03
Made on
Tilda