Останнi новини

СУЧАСНЕ ЛІКУВАННЯ ОНКОЛОГІЇ. КУДИ МИ РУХАЄМОСЬ?

30 вересня - 1 жовтня в місті Чернігів відбулася Всеукраїнська конференція з інтервенційної онкології, яка об'єднала фахівців з усієї України.

Сучасне лікування новоутворень відходить від стандартних розрізів в площину операцій без наркозу і без розрізу (через прокол в руці або нозі). Цим шляхом, більше 30 років тому пройшла кардіохірургія і останні роки проходить судинна хірургія.

Обговорювалися сучасні можливості інтервенційної радіології в допомоги пацієнтам з різною онкопатологією в Україні та світі.

Були представлені доповіді з усіх великих інтервенційних центрів України: Київ, Чернігів, Вінниця, Луцьк, Кропивницький, Харків, Краматорськ.

Наші співробітники виступили з доповіддю про розвиток онкологічної служби в Донецькій області, яка налічує вже більше 50 років і нашому досвіді розвитку інтервенційної онкології, який ми вперше в Донецькій області, в м Краматорськ, почали впроваджувати близько 2 років тому.

На сьогодні, наш центр є одним з найбільш оснащених центрів інтервенційної онкології в Україні. За кількістю інтервенцій ми є одними з лідерів в Україні.

Хотілося б висловити подяку організаторам конференції і всім доповідачам за прекрасні лекції!

Не забувайте про своє здоров'я!
Регулярні профілактичні огляди здатні виявити новоутворення на ранній стадії, що безпосередньо впливає на результати лікування !
Тел. для консультацій:
+38 (095) 195-54-55

Made on
Tilda