Останнi новини

ВНУТРІШНЬОСУДИННА ВІЗУАЛІЗАЦІЯ АРТЕРІЙ СЕРЦЯ. КОЛИ І НАВІЩО?

Що таке сучасна кардіохірургія?


Це високоточне обладнання та кваліфіковані фахівці.

Стентування артерій серця проводиться в умовах ангіографічної операційної.


Хірург бачить зображення артерій на екрані ангіографа у двомірному зображенні, але досить часто цього не достатньо для розуміння того, чи добре імплантований коронарний стент у пацієнтів з ішемічною хворобою серця.

А не знаючи це напевно, можна упустити ті чинники, які можуть привести до повторного інфаркту або навіть смерті пацієнта.


Для розуміння наскільки добре імплантований коронарний стент, особливо при стентування стовбура лівої коронарної артерії (артерія живить 2/3 серця) найчастіше необхідно використовувати Оптичну когерентна томографія - ОКТ (дослідження при якому можна заглянути в посудину зсередини і одержати не 2D, а 3D зображення).


Це обладнання поки ексклюзивно для України, і є всього в декількох кардіохірургічних центрах, а в європейських країнах - майже в кожному.

Два клінічних випадків стентування стовбура лівої коронарної артерії і передньої низхідної артерії з використанням ОКТ.


Провівши це дослідження в момент операції ми однозначно переконалися, що стент встановлений правильно, немає його недораскритія, протрузії інтими, тромботичних мас, тому ми з упевненістю можемо сказати, що операція виконана відповідно до Європейських рекомендацій і технічно на високому сучасному рівні.


Тел. для консультацій: 066-889-68-87

Made on
Tilda